Tuesday, January 11, 2011

the best evening ever ;p

11.01.2011 ! wahh sedap siot tarikh ni , HHA ! oke , act ak cpl smlm oke , tapi gf ak yg chubby;p tue nk tarikh ni jgk , so ak terpaksa delay . HHA ! cehh dia ckp apa tau , hari ni ada feng shui sikit . HHA ! COMEL oke u ckp mcm tue syg . then , ak punn tak kesa laa kann , girl oke , mmg mcm2 sikit ;p 

act ptg tadi ak pegi star kejap , ada hal . sblum pegi ak dh txt dia ckp ak maybe nk mkn dkt kedai mamak dkt dgn rumah dia . lepas je habis ak setle mslh dkt star , dia terus cll ak . dia tnya kt mana ? nk mkn kt kedai mamak tue ke ? ak punn , apa lagi kann. wahh gf nk jumpa maa , sapa tak suka . hihi ! ak ea kann aja . ak smpi dulu kedai tue , ak sempat isap rokok sbtg , HHA ! *sory syg . pastue tak lama pastue dia dtg tau , dia nmpk oke ak smoke , arghhh ! nasib baik dia paham ak , huh . korg tau dia dtg naik apa ? jln kaki maa , wahh ak ckp , mmg betul baik laa dia ni , sanggup dtg , sbb parent dia takda kt rumah , so takda org laa nk hantar kann . time tue mmg hati ak dh ckp ' kau jaga dia baik2 ! ' . huh . so ak lepak jelaa dgn dia . ak bnyk gila pot pet pot pet HHA ! ak mmg suka bersembang punn ;) hmm lepas tue ada ckgu sekolah ak dtg , ckgu kamariah . wahh time tue jantung ak dh mcm apa je , fuhh , kantoi busuk beb ! HHA , then ak ckp laa kt gf ak , cikgu dhani ada sini . dia punn suruh laa tegur , ak punn tegur jelaa . HHA ! nasib baik cikgu tue sporting , kalau tak dah mkn ayat pedih dh tadi ! huh . 

jam dh 5.30 , dia takut mama dia dh blk , tapi hujan mmg lebat nk mampus . arghh , kesian nya dia nk blk dlm hujan , dhlaa ak yg ajak dtg . heh . pastue dia cll kwn dia , mira nk mintak pnjm payung sbb rumah mira tue dkt situ je punn . and then batu laa jln pegi rumah mira tue , dgn hujan lebat nye ! aishh ada anjing lagi ikut ! HHA ! tau jelaa girl dgn anjing mcm mana kann ? takut nk mampus ;p so ambik laa payung kt rumah mira tue , pastue jln laa smpi rumah dia . dlm hujan tue , ak dgn dia je punn yg jln . wahh bukan ckp apa laa , mcm filem hindustan doe ! HHA ! oke , sampai situ je kutt , HHA !


ILYSM SYG !

p/s : sory oke kwn2 ak bunga sikit skrg ni  ;p

5 comments:

Anonymous said...

Wehh nice one mate !
Aku doa ko happy n bahagia sampai bila2 !
Aku pun seronok tgk ko happy. Haha !

asilah said...

ilysmt :D

dhani ahmad said...

hee syg silah oke ;)

amifarah said...

hahha :D
comell mmg gile2 hindustan ni

dhani ahmad said...

HHA ! merepek laa kau ami .
thx yaa ;)