Monday, January 10, 2011

aku dah tak BATU skrg ni oke .

salam satu malaysia . HHA ! menggelabah ! oke laa , ak just nk share cerita plg happy ak bagi diri ak . wahh 11.1.2011 oke , ak cpl . fuhh cantik tarikh tue , ehem gf ak ckp feng shui bagus ni . HHA ! merepek laa you syg ;p HHA ! arghh ak dh menggedik kann skrg , nk buat mcm mana kann . ak cari dia ni dari last year oke , punya laa grg muka dia , fuhh . mmg takut oke ak nk tegur , dia dtg camp dkt sekolah aku punn , ak tak tegur . malu kutt * woot woot . 

walaupun ak baru je kenal dia , tapi ak dh lama oke tgk dia . tipu laa kan aku tak suka , tapi nk buat mcm mana , ego ak ni boleh tahan laa jugak kann . HHA ! hmm act ak bukan backstab dia oke , ak punn taktau dia cpl . and then , time ak rapat dgn dia , dia ni baru je lepas break . wahh , ak dh exited habis dh time tue , ni ad chance beb ! HHA ! wahh tak sangka laa plak ayat2 jiwang karat aku dulu2 ni mampu lagi nk cairkan dia ! HHA ! geli sial dgn diri ak ;p HHA ! nk buat mcm mana kann , satu masa kita ttp akan bercinta dan berkahwin . 

tapi satu benda je ak tak sedap hati , asal ex dia nk cntct dia lagi haa ? bodoh ke mangkuk haa ? kau dh buat dia sakit hati apa lancau semua , sory mencarut HHA ! lepas tue kau nk cari dia blk ? apa kau ingt anak kucing ea ? anak kucing kau bole laa buat mcm tue beb ! ni manusia oke ! poyo laa kau mamat , add ak kt fb . bukan taknak approve oke , tak takut lgsg laa dgn kau , kau nk ckp kau bdk putrajaya ? pegi mampus laa , ak dduk ipoh punn tak kisah laa . tapi malas jela kann , dh gf ak tak bagi add , and aku punn malas laa nk jadi punca gaduh plak kann . elok2 je baru cpl , tak pasal2 je break kann . haishhhh . taktau apasal temperature ak akn naik bila tgk kau kelam kabut nak post dkt wall dia , apa motif kau laa sial ? asal kau tiba2 nk pakai default kau dgn dia haa ? org dh taknak kau oke , kau dh buat taik kt dia , lepas tue kau nk jilat balik . bapak geli gila beb , anjing punn tak mkn taik sendiri oke ! dhlaa , ak malas nk ckp bnyk , kau lebih2 mmg , tah laa . haishhh . ak malas doe nk cari pasal just sbb apa ? sbb gf , camon laa , dh matured oke . kalau org dh ludah tue , jgn laa plak kau nk jilat ludah dia blk , kau tak geli ke haa ? heh apa laa kau ni mamat , buat ak panas je pagi2 buta ni .


* gatal laa mamat ni HHA !

* sapa ea ni ? HHA !

GADUH SIKIT PUNN AKU TAKNAK
AKU HARAP KITA BAHAGIA
AK SYG KAU OKE
NURUL ASILAH BT AHMAD ;P

8 comments:

Syairah :) said...

likeeeeee! Dhani semoga bahagia tau :')

dhani ahmad said...

thx syai , i hope soo !
doakan utk dhani tau ;)

farhan tahir said...

tahniah bro..moge epy slalu:)

dhani ahmad said...

thx paan , aku takkan lupa member2 baik aku oke ! kita dh kenal lima tahun .

izzaty said...

sweet cukup...

Anonymous said...

HAHAHAHA! :D

~tun~

amifarah said...

wuuuuu :D
suke korang ni comel laa

dhani ahmad said...

thx ami ! doakan kitorg bahagia ;)